Имали ли сте дни, в които се чувствате невероятно демотивирани?  Случвало

...
Имали ли сте дни, в които се чувствате невероятно демотивирани?  Случвало
Коментари Харесай

10 думи, които източват нашата положителна енергия

Имали ли сте дни, в които се чувствате необикновено демотивирани? 

Случвало ли ви се е да влизате от една неприятна обстановка в друга без забележима причина? 

Понякога Вселената " лишава " позитивната ни сила и способността ни за решение на проблеми, тъй като самите ние не сме настроени вярно към света към нас. 

Всеки един човек показва своите страсти посредством силата на словото, по тази причина е значимо да осъзнаем въздействието на думите, които изричаме.

Днес желаеме да ви срещнем с 10-те думи, които източват позитивната ви сила на мига. Имайте поради, че някои от тях можете да замените със синоними, а други - просто премахнете от речника си. 

1-та дума: Не.  Това е основният зложелател на щастието. Научете се да изразявате  своите мисли по този начин,  че да не употребявате тази дума прекомерно постоянно. В идеалния случай, несъмнено, в никакъв случай няма да ви се наложи да я казвате, само че това е безусловно невероятно. Опитайте се да  сведете до най-малко потреблението на думата “не ”. Това е най-важното отричане, което най-силно унищожава вашето позитивно биополе.

2-та дума: Мразя.  Омразата е най-страшното зло, което може да се роди във вътрешния свят на индивида. За него няма оправдания. Не бива да се произнася при никакви условия, даже и на смешка. Можете и с други думи за изразявате възмущението си.


 10 думи, които източват нашата позитивна сила  10 думи, които източват нашата позитивна сила  10 думи, които източват нашата позитивна сила  10 думи, които източват нашата позитивна сила
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР